sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Alushameet eivät ole turvassa missään

Minulla on paljon bloggattavaa taas kerran, mutta sitä odotellessa saatte pienen tarinan ja pari hauskaa kuvaa jotka otin muutama päivä sitten.

Istuin nimittäin sängyssäni datailemassa kun kuulin turhankin tutun äänen... tyllikankaan maiskuttelua! Sain paniikin ja avasin vaatekaappini ovet olettaen että siellä se kissa niitä tyllipitsejä syö. Eipä näkynyt kissaa eikä sitä löytynyt muualtakaan huoneesta. Maiskuttelu loppui ja mielenterveyttäni epäillen jatkoin dataamista. Seuraavaksi kuulin autuasta ja syvää kissan kuorsaamista ja tuumin että kissan on pakko olla jossain lähellä. Tarkastin huoneeni jokaisen kolkan vielä kerran, mutta ei. Viimein tajusin katsoa paikasta jonne kissa ei koskaan mene, vaatekaappini päältä. Siellähän se kissa nukkui tyytyväisenä alushameitteni seassa. XD Pitää keksiä uusi säilytyspaikka tyllihameilleni.


Älkää kysykö miksi vaatekaappini päällä on ämpäri. XD

8 kommenttia:

 1. Tiki on maailman lolein kissa! Meilläkin kissat jyrsii tylliä. Omat alushameeni eivät onneksi ole heidän mieleensä heh heh. Minä säilytän alushameitani muovipussissa ja vaatekaapin pohjalla (Yoshh neuvoi näin). Tarpeeksi isossa pussissa ne eivät lyttäännykään.

  VastaaPoista
 2. Jousia: Haha, niin on. XD Jos mul ei ois niin paljon tavaraa (=kenkälaatikoit) vaatekaapin pohjal nii vois koklaa. :D Ehk laitan ne vaan muovipussiin ja sit taas vaatekaapin päälle..

  VastaaPoista
 3. Tee Tikille oma loli asu:D Tein kerran kamun kisulle tassuihin sellaset pitsi rannekeet ja se sekos täysin

  VastaaPoista
 4. Oiii aivan ihana! Miten se tuonne ylös on päässyt? :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Tiki vihaisi sitä. Mäkin tein joskus 10 vuotiaanan ja omasta kissasta hullaantuneena sille pienet töppöset ja noh.... se sekosi. XD Eivät pysyneet päällä sekuntiakaan.

  SugarycottoN: Hyppäsi kaapin vieressä olevan lipaston kautta. :D Aika korkeita matkoja piti hyppii.

  VastaaPoista
 6. Yeah Tiki rulettaa <3
  Minulla on koira, mutta (onneksi) se ei syö alushameitani XD

  VastaaPoista
 7. Luks Vieira: Thank you! Please, write your comments in english the next time, if possible. I wouldn't want to read comments through the crappy google translate..

  Omppu: Haha, aww. XD Kiltti koira sinulla. :D

  VastaaPoista