tiistai 13. maaliskuuta 2012

Filming

Muutama viikonloppu sitte pieni porukka loleja kerääntyi Helsingissä hieman epätavallisissa merkeissä. Meidät oli pyydetty mukaan erään japanilaisen "matkailuohjelman" kuvauksiin ja sinä päivänä oli tarkoitus kuvata. :D Kuvaukset olivat melko hämmentävät ja lopputulos on varmaan sitä tyypillisintä japania. XD Tiedättekö sellaiset ohjelmat missä japanilaiset tapittavat suurilla silmillä outoja asioita ja huutelevat hämästyksissään kaikenlaista, ruutu täynnä hysteerisiä vilkkuvia tekstejä, random ääniefektejä ja dubbattuja länsimaalaisia?


Kynnet näkyvät tässä aika huonosti, tavoittelin sellaista valuvan lakan näköistä efektiä niihin. Vaaleanpunainen pohja ja mintunväristä valuvaa lakkaa.

Asu:
Mekko, sukat, laukku, pakettisormus: Angelic Pretty
Bolero, saappaat: Baby, the stars shine bright
Jäätelökaulakoru: Cute can Kill
Hiusrusetti: Itse tehty

Twinailimme Ninnin kanssa Dreamy Dollhousessa! Twinailu on kivaa. :D

Yritettiin ottaa vakava kuva, mutta ei oikein onnistunut. XD

Päivän sweettarit.

Lähes kaikki. Kuvauksiin osallistuivat myös Ilona ja Toni.

Olimme Cybershopissa. :DD

Itse kuvauksista ei saa laittaa kuvia ennen kuin ohjelma on julkaistu, joten sitä odotellessa. :D

2 kommenttia:

  1. Jee! Innolla jään odottamaan videota! Kiva nähdä teitä söpöläisiä ns. livenä. Huomasitko miten hienosti silmiesi väri tuossa valaistuksessa mätsää hiusrusettiisi yhdessä lähikuvassa? XD

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Toivottavasti videomateriaalia tulisi jonnekkin päin nettiä jossain vaiheessa. :D Meille on luvattu DVD ohjelmasta, mutta saa nähä saammeko sen.

    Ja totta! :D

    VastaaPoista