tiistai 12. heinäkuuta 2011

Pariisi pt. 1

Heips heips, nyt siis olisi vihdoinkin aika raportoida tapahtumarikkaasta Pariisin matkastani. Tässä siis yleiset fiilistelykuvat ja kuvia muilta päiviltä kuin lauantailta. Lauantai oli niin täynnä ohjelmaa että se kaipaa ihan omat merkintänsä. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla!

Matkustin siis yhdessä äitini kanssa. Saavuimme Pariisiin klo.11 kieppeillä torstaina 30.6 ja suuntasimme ekologista "design"hotelliamme päin (joka osottautui melko oudoksi paikaksi XD). Vaihdoin huoneen saatuamme lolivaatteisiin koska tahdoin heti päästä shoppailemaan Babyn ja AP:n kauppohin.

Tässä minä Angelic Prettyn ja Boddywoodin ulkopuolella. Oletin että AP olisi jotenkin kytköksissä Boddywoodiin ja että sinne pääsisi helposti itse katselemaan rauhassa tuotteita, mutta olinkin väärässä. Boddywoodin myyjille piti erikseen ilmoittaa että moi tahdon nähdä AP:n kaupan ja sitten he opastivat sinut sinne sisäpihan ja asuintalon kautta. AP:n tavaroita täytyi sitten selata yksinään valvovan silmän alla. Jotenkin todella stressaava tilanne ja tuli sellainen olo että minun on ihan pakko ostaa jotain kaiken tämän vaivan jälkeen. XD Päädyin kokeilemaan erästä mekkoa, jonka sitten laitoin harkinnan alle, koska edessä oli vielä Babyn kauppa. Ostin minä kyllä jotain, mutta sen esittelen vasta seuraavassa merkinnässä.

Babyn ja AP:n kaupat ovat kävelymatkan päässä toisistaan (ja hotellistamme!), mikä on todella hyvä juttu. Babyltä en tosin löytänyt mitään ostettavaa (siellä oli kyllä ihania boleroja ja neuleita, mutta hinnat olivat kyllä hieman liian korkeat minun makuuni).


Asu:
Hame, sukat, laukku: Angelic Pretty
Neuletakki: Itse kustomoitu
Kengät: Baby, the stars shine bright
Rusettipanta: Itse tehty

Palasin takaisin AP:n kauppaan ja kauppavuoroani odotellessa huomasin että joku muu loli palasi kaupasta ja oli juuri ostamassa haluamani mekon. Masennuin ja palasin takaisin hotellille tyhjin käsin. :( Nyyh.

Iltapalani, kämmenen kokoinen macaron!

Perjantaina oli luvassa shoppailua siviilivaatteissa ja suureksi yllätyksekseni törmäsin Angelic Prettyn Makiin ja Asukaan keskellä vilkasta shoppailukatua! Uskaltauduin mennä pyytämään kuvaa ja selittämään että tunnistan heidät. Eivät oikein ensin tajunneet mitä yritin selittää englanniksi, mutta kun mainitsin Angelic Prettyn niin ilmeet kirkastuivat ja he innostuivat siitä että tunnistin heidät. XD

Olen niin hehkeen näkönen...


Joku kirkko lähellä Les Halles-ostosaluetta.

Shoppailun jälkeen suuntasimme Louvrea kohti, koska siellä on aina kiva hengailla. Olemme nähneet Pariisin nähtävyyksiä muilla matkoilla kyllästymiseen asti, mutta Louvren nurkissaa on aina kiva pyöriä. Tällä kertaa kävelimme läpi pienen tivolin joka on Tuileriesin varrella.


Maailman hämmentävin ja rumin asia... Batman....joutsen??? XD En kestä.



Kaipaan lintsin Rainbowta. :(

Illalla kävimme rue Mouffetardilla syömässä jäätelöä (suosittelen kaikkia käväisemään tällä vilkkaalla kadulla iltaisin, siellä on todella iloinen ja huoleton tunnelma!).

Pariisin parasta jäätelöä/gelatoa saa täältä. :D

Minun suosikkini on ehdottomasti kiivin makuinen jäätelö! Otan sitä aina kun käyn tuolla. Jäätelöruusuni keskiosa on sitruunakakkujäätelöä. (etualalla) Takana äitini pannacotta x vanilja jäätelö.


Sunnuntaina kävimme brunssilla suomalaisessa ravintolassa ja sen jälkeen päätimme jatkaa shoppailua Champs Élyséesilla. Kun saavuimme paikalle huomasimme että kyseisellä kadulla oli alkamassa joku suuri erilaisten kulttuurien paraati ja kadut oli ihan täynnä katsojia, joten shoppailu jäi sitten vähemmäksi.


Ihmismassoista ahdistuneina päätimme vaihtaa maisemia ja katsastaa Jardin du Luxembourgin.


Maanantaina jatkoimme vielä shoppailua kunnes oli aika suunnata lentokenttää päin. Matka oli kerrassaan onnistunut ja Pariisi tuntuu aina yhtä ihanalta paikalta. <3 Kaupungin tunnelma ja ihmiset ovat niin erilaisia verrattuna Suomeen.

Ostoksia:

Hiuslakkaa, uusin Kera, lompakko, keltaista kynsilakkaa ja pinkki glitterpuuteri Pariisipurkissa.

Seuraavissa blogimerkinnöissä kerron AP:sta ja Babyn teekutsuista +lolihankinnoista!

12 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja asusi on aivan ihana! Matkasi vaikuttaa mielenkiintoiselta, jään innolla odottamaan seuraavaa postausta!

    VastaaPoista
  2. Hitsi, minkä mekon meinasit hankkia? Itsekkin olen suuntaamassa Pariisiin elokuussa ja minulla on pitkä lista kaikesta mitä haluaisin omaan vaatekaappiini. Toivon että siellä on mahdollisimman vähän haluamiani rättejä tarjolla, koska tuhlaan kuitenkin koko omaisuuteni >.<

    VastaaPoista
  3. Batman joutsen minä en edes

    Komppaan, ihana asu! Pariisi on aivan loistava kaupunki, sinne tekisi taas mieli päästä...

    VastaaPoista
  4. Tykkään kummastakin asustasi, niin lolita kuin 'tavis' vaatteistasi. Matkasi vaikuttaa tosiaan kivalta ja vähänkö siistiä- ei nyt ihan jokapäivä Maki ja Asuka kävele kadulla vastaan! :,D

    VastaaPoista
  5. Aristosa: Kiitos paljon! Toivottavasti en tuota pettymystä. :D Yritän saada seuraavat merkinnät asap valmiiksi.

    Yoshh: Paljastan sen seuraavassa merkinnässäni... 8) Se oli melko vanha printti jota en todellakaan odottanut löytäväni sieltä. :D AP:n kauppa on kyllä hyvin armoton lompakolle. XD Siellä on vaikka mitä vaikka itse kauppa on melko pieni. :D

    Kaino: En oo onneks nähny Batmanista vielä painajaisia... ja kiitos! :D

    Paula: Kiitos! :D Kiva kuulla että tavistyylinikin miellyttää. :D Ja niin, ei törmää. XD En varmaan antanut kovinkaan järkevää kuvaa itsestäni kun innostuin niin kovasti heidän näkemisestä. XD

    VastaaPoista
  6. batmanjoutsen forever in my heart XDDD <3

    kiva postaus (ylläri), jatkoa ootellessa! viuuuu

    VastaaPoista
  7. killerplatypus: 4eva. Jatkoa luvassa <3 Kiits <3

    VastaaPoista
  8. How lucky was that! They seemed really nice, i share that impression. ^_^; Seems like you had a good time in paris, I'm happy to read that. <3

    VastaaPoista
  9. redtonic: They seemed yes. :D I little shy maybe because of the language barrier. But they seemed very excited about the fact that I new their brand and recognized them. I had an amazing time in Paris <3

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. dear, the size of the pictures are wonderful now.
    thank you soooo much for that, and for take your time.
    you are very nice lolita
    thank youuuuu ¡¡¡

    VastaaPoista