sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Crèmen askarteluilta ja unelmamekkoeuforiaa

Osallistuin viime torstaina Crème de la Garderoben askarteluiltaan Villipuutarhassa. :D Askartelimme ostoskasseja ja henkareita tulevaa tapahtumaa varten.

En ole ennen ollut Villipuutarhassa ja pakkoa sanoa että todella ihana kahvila on kyseessä! Joka puolella on niin paljon katsottavaa ja hauskoja yksityiskohtia, ihana sisustus wc-tiloja myöten. Ihan kuin istuisi jonkun kotona.



Superherkullisia korvapuusteja ja valskosuklaa-vadelmamoussekakku.



Naamakuva kotoa, silloin kun kiharat olivat vielä kuosissa. Pimeän tulo aikaisin syksyllä on huono juttu, valaistus sisätiloissa on ihan surkea ja kuvat epäonnistuvat.

Juliette et Justinea vasemmalla, ybersöpö pupulamppu oikealla.

Asukuvat minusta otti Myrre.

Neuletakki, sukat: Itse kustomoitu
Hame, rannekoru, kengät: Angelic Pretty
Laukku: Heart E


Rittis oli tuonut osan myytävistä tavaroistaan paikan päälle ja emme pystyneet olla penkomatta vaatekasseja. Rittiksellä oli kaikkea ihanaa ja onnistuinkin vahingossa tuhlaamaan Crèmeen säästetyt rahani jo nyt... XD Nappasin Rittikseltä nimittäin yhden unelmamekoistani; Mary in the sky with candies JSK punaisena! Vaikka shoppailimme hieman etuajassa niin no worries, voin taata että Rittikseltä löytyy vielä myyjäisissä kaikkea ihanaa ja suuri osa tavaroista majailee vielä Salossa. :D

Yleensä heräteostan kaikki lolivaatteeni kun jotain kivaa sattuu eteen, mutta tämä on ensimmäinen mekkoni jonka omistamisesta olen uneksinut jo vuosia. Tältä siis tuntuu vihdoinkin sen oman unelmamekkonsa saaminen... järjetön tunne! Tiedän tiedän, kyse on vain vaatekappaleesta, mutta jotain maagista tässä kyllä on meneillään.


Katsokaa nyt tuota yläosaa. :D Tuo on harmikseni melko iso minulle, mutta eipä se mitään. Toinen Babyn mekkoni on myös samalla tavalla liian iso (en tajua... eihän japanilaiset tytöt/naiset ole mitään Pamela Andersoneita..?). Keksin mekolle heti monta eri asukokonaisuutta joita on ihan pakko päästä kokeilemaan. Ah, ihana ihana mekko.

9 kommenttia:

  1. Missäpäin tuo Villipuutarha on? Vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta. Sinä olet suloinen niinkuin aina. Kumpa näyttäisin sinulta! *huoh* :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kalliossa! :D http://www.villipuutarha.fi/ ja kiitos *_*

    VastaaPoista
  3. Tiedän hyvin, miltä susta tuntuu! Nimim. monta unelmamekkoaan löytänyt. :D Onnea unelman toteutumisesta!

    Tuo yläosa on uskomattoman ihana, Baby kyllä osaa! *-*

    VastaaPoista
  4. Caramea: Kiitos! :D Nyt tuli vielä palavampi halu saada ne muutkin. XD

    Niin osaa. *_*

    VastaaPoista
  5. Voi ei, tuo mekko on aivan ihana<3! En malta odottaa, että nään sen päälläsi:,>.

    VastaaPoista
  6. Ihana!!!*_* ja ihana asukokonaisuus! <3 saisinko muuten kysyä erästä kysymystä? Olisi kiva jos vastaisit...:) eli, paljonko (sweet)lolitamekot siis suurinpiirtein maksavat? Saako Suomesta ostettua niitä, mistä, tai mitä kautta? Kiitos jos vastaat! <333

    VastaaPoista
  7. Iris: Kiitos! Tämä on varmasti mukana seuraavassa asussani, joten sitä odotellessa. 8)

    Anonyymi: Kiitos paljon! :D Hinta riippuu ihan merkistä. ns. offbrand mekot voivat maksaa muutamia kymmeniä mutta niitä ostaessa kannattaa olla hyvin varovainen laadun ja ulkonäön suhteen. Brändimekkoja voi jo saada niin alhasilla hinnoilla kuin 70-80 euroa, mutta se onkin jo todellinen löytö. Yleensä tällaiset mekot ovat niitä hyvin perusmallisia, printittömiä mekkoja, erinomaisia aloittelijoille. Printilliset mekot voivat nousta jo moneen sataan mutta itse en esimerkiksi suostu maksamaan sen verran ja kaikki mekkoni on reilusti alle kahdensadan. :D Sanoisin että 150 euroa on melko normaali hinta esimerkiksi Babyn mekosta, AP:n printtimekot ovat kalliimpia. Käytettyjä ja uusiakin sweetlolitamekkoja löytää Suomesta Enfant Terrible-foorumin myyntiketjusta. Sieltä voi löytää todellisia löytöjä. :D Toivottavasti olin avuksi!

    VastaaPoista
  8. Amei o lugar, principalmente os docinhos que dá água na boca..rs. Parabéns pelo post!!!
    Att.,
    Luks

    VastaaPoista