perjantai 11. marraskuuta 2011

Crème de la Garderobe

Viime sunnuntaina oli vihdoinkin kaikkien odottama Crème de la Garderobe ja tapahtuma lunasti odotukset 6-0! :D Minulla oli ainakin todella kivaa ja oli ihanaa nähdä ihmisia pitkästä aikaa. Olisi pitänyt ottaa vielä enemmän kuvia kaikkien hienoista asuista yms.



Asu:
Mekko, paita, viuhka, saappaat: Baby, the stars shine bright
Laukku: Angelic Pretty
Rusettipanta, wristcuffit: Itse tehty




Kuvan otti Mari.




Tiivis tunnelma.


Tungoksen keskellä oli melko kuumaa, joten viuhkasta oli paljon apua. Ja se sopi asuuni. 8)







Virallinen arvontakomitea iltajuhlissa. En voittanut mitään, buu. :( Etenkin mystiset yllätyspaketit ja IW:n pupuavaimenperä houkutteli.

Twinailimme aivan sattumalta Susannan kanssa. :D Molemmilla oli babyn valkoiset puputakit, tummat hiukset, valkoiset saappaat, olkalaukku jne.

Hankintoja:
Chocomintin älysöpö kaulakoru.

Rittikseltä sain tämän nätin Babyn hiusrusetin koska se sopii niin hyvin mekkooni. Hiusrusetit ovat ylltävän vaikeita kuvattavia, rusetti ei millään tule oikeuksiinsa.

Ostamani Babyn perussukat sekä AP:n polvisukat vaaleanpunaisena ja tummanpunaisena, kaksi viimeisintä myös saatu ihanalta Rittikseltä! Minulla on ennestään AP:n cutsew jossa on tuo sama lintukuva. 

En siis ostanut mitään suurta, mutta asusteita tarvitsee aina. :D Esittelen myöhemmin decopajassa decoomani ipodsuojuksen joka tarvitsee vielä hieman viimeistelyä. Crème de la Garderobe oli ihan älyttömän ihana tapahtuma, toivottavasti otetaan taas uudestaan äkkiä!

7 kommenttia:

  1. Huulet punaiset kuin ruusu, hiukset mustat kuin eebenpuu, iho valkea kuin lumi... OLET NIIN LUMIKKI :D

    VastaaPoista
  2. killerplatypus: Sä oot Pauly D ja sen hienot hiukset ;< Mut thanks <33

    Anonyymi: Kiitos! XD Ei ole eka kerta kun kuulen tuon, haha. :D

    VastaaPoista
  3. Punainen ei ole koskaan ollut lempivärini, mutta jostain syystä tykkäsin ihan hirrrrmuisesti asustasi! <3333 Voooi että haluaisin joskus päästä käymään tuollaisessa tapahtumassa/illassa....^w^ saakohan/voikohan tuollaisiin mennä vaikka ei omista ainuttakaan lolivaatetta....:<<<< kiehtoo kovasti..T____T ja vielä kerran: mielettömän söpö asu! <33333
    Muuten, punainen sopii sinulle tosi hyvin! ;D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Kiitos todella paljon! <3 Mutta tottakai voi tulla! :D Myyjäisissä ei ollut vain lolitavaraa, joten paikan päällä oli myös muunlaisista tyyleistä kiinnostuneita. :D
    Tervetuloa vaan seuraavalle kerralle jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
  5. I love this coordination! Red and pink are colors that rarely mix! Yet it is so cute ^ ^ Your coordinations are always very original and you're really cute! =)

    VastaaPoista
  6. BN-chan: Thank you very much! I'm happy to hear that. :D

    VastaaPoista