torstai 28. maaliskuuta 2013

Tokyo day 1

Noni, aika aloittaa Japanista bloggailu. :D Olen kiero ihminen ja säästän ostosten esittelemisen aivan viimeiseen merkintään. Niistä tulee kyllä näkymään osa jo aikaisemmissakin merkinnöissä. Here we go!

Matkustin siis siskoni kanssa kahdestaan. Pärjäsimme aivan mainiosti koko matkan läpi, vaikka hieman jännitti, eksymmekö joka käänteessä. :D Lentokentällä on ehkä jännimpää. Turvallisesti päästiin Tokioon 9,5 tunnin lennolla. Lentokoneessa on tosin täysin mahdotonta nukkua ja ensimmäisenä päivänä porskutettiin eteenpäin aikamoisen univelan kanssa.


Hotellimme oli Shinjukussa, eli todella hyvällä paikalla. Shinjukussa on mm. CC ja Marui One ja se on vain parin junapysäkin päässä Harajukusta.

Kätevä bussi, joka ajoi suoraan hotellimme eteen lentokentältä. :D

Hotellihuonetta emme saaneet ennen kuin vasta kello kahdelta, joten jätimme laukut hotellille ja pyörimme hotellin kulmilla tappamassa aikaa.

Ensimmäinen pelihalli ufo-catchereilla, jonka näimme. Noissa on aivan hirvittävän äänekästä, mutta kyllä siihen, ja kaikkeen muuhun meluun ehti tottua viikon aikana.

Melonileipää ja jonkunlaista lättykakkua. XD Olin ylpeä itsestäni kun osasin lukea tuon melonileivän katakanat, ja ymmärsin että kyse on siitä melonileivästä, josta kaikki puhuvat. :D Oli ihan hyvänmakuista.Lähimmän kauppakeskuksen Ladurée-konditorio.


Lisää ufo-catchereitä! Pelasin noita muutaman kerran, mutta en koskaan voittanut mitään. :(Ekana päivänä pyörimme lähinnä Shinjukun alueella ja katsastimme pari ostoskeskusta ja tunnelmoimme katujen värikkyyttä illalla.

Näitä oli jokapuolella. :D Emme tosin uskaltaneet käyttää niitä usein, sillä kumpikaan meistä ei tykkää limusta, ja japaninkielisistä pulloista on vaikea päätellä onko niissä hiilihappoja.


Pahoittelen hiukan tylsää ensimmäistä Tokiomerkintää. Kaiken vilskeen keskellä ei vain muista ottaa kuvaa kaikesta ja tänä päivänä emme oikein tehneet mitään erikoista. :D

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköistä, en malta oottaa et laitat lisää kuvia! >3< Varsinkin niitä ostoksia odotan.. :D Oliko Tokiossa muuten niinku yleisestiottaen kallista? O:

  VastaaPoista
 2. Aijai, näitä katsellessa tulee ikävä Tokiota! :D Innolla odotan lisää juttua aiheesta~

  VastaaPoista
 3. Awwwss mäki haluun :3 näyttää kivalta paikalta. Aion vierailla Tokiossa ainakin kerran elämäni :D

  VastaaPoista
 4. Windy: Hm, kaikki oli aikalailla Suomen hintatasossa. Perusvaatteet maksoivat mielestäni enemmän kuin jossain basic H&M:ssä, tuolla on enemmän pieniä merkkikauppoja kuin suuria halpisketjuja. :D Ruoka myös aika Suomen hinnoissa. Eli joo, kallista. XD

  corina: Kiva kuulla! :3

  Rose Ming-Chan: Toivottavasti pääset sinne joku päivä! :D Vierailemisen arvoinen kaupunki.

  VastaaPoista
 5. Voi että D: Tulee kauhee hinku taas päästä sinne.. Ihania kuvia :3

  VastaaPoista
 6. Zemine: Kiitos! Lisää tulossa. :3

  VastaaPoista