lauantai 22. kesäkuuta 2013

Hypecon

Nyt kesäkuussa oli myös Hypecon, jonne Hanna järkkäsi lolimuotinäytöksen. :D Olin mukana mallina. Tässä video näytöksestämme:

Olen hyvin tyytyväinen asuuni. :D Ensimmäinen kertaa kun käytän tuollaista megaisoa bonnettia. :D Se teki muuten melko simppelistä asusta näyttävän.

Asu:
Mekko: Baby, the stars shine bright
Päivänvarjo: Alice and The Pirates
Kengät, sukat, sormus, paita, laukku, vaaleanpunainen rusetti: Angelic Pretty
Bonetti, tyllirusetti: Itse tehty


Kuva by jkk79 @ flickr

Kuva by jkk79 @ flickr

In English: I participated in a lolita fashion show at a local con. :D I made the bonnet myself. Hope you enjoy the fashion show video!

5 kommenttia:

  1. Hei Kata, mä ja mun kaveri (Lauraa) saatiin mahtava idea! Että jos joku päivä minä, sinä ja Lauraa voitais mennä kolmistaan bubble teelle! :3

    Jos vain sinulle käy :)

    VastaaPoista
  2. Senkku: Kiitos! :D

    Ilkku: Voi, herttainen ajatus, että tahtoisitte tavata minut. ;_; Minulla on vain kauheasti työkiireitä nykyään, joten en kyllä ehdi. Meillä on myös aika paljon ikäeroa, joten en usko että meillä olisi kauheasti mitään yhteistä jne. D: Ollaan vaan niin eri elämäntilanteis. :( Olisin teille varmaan aika tylsää seuraa. :D En myöskään yleensä tykkää tavata netistä ihmisiä, joita en täysin tunne. Pahoitteluni tästä. :( Toivottavasti löydätte loliskenestä vielä monia uusia ja mukavia ikäisiänne tuttavuuksia. 13-vuotiainan pääsette kirjautumaan Enfant Terrible-foorumille ja sen kautta järkätään kaikenlaisia miittejä. Jos näette minua koskaan missään coneissa/miiteissä niin saa toki tulla moikkaamaan! Olette niin herttaisia lukijoita, kun jaksatte aina kommentoida ja ihailla. :D

    VastaaPoista