sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Meeting Laura and Charlotta

Tapasimme Lauran ja Charlotan kanssa pitkästä aikaa unssissa. :D


Laukku: H&M
Sukat, paita, kengät: Angelic Pretty
Hame: Baby, the stars shine bright


In English: I met my dear friends Charlotta and Laura. We went to The Ounce (a popular tea shop) for a few cups of tea. 

6 kommenttia:

 1. Niin ihania asuja taas jälleen kerra,!

  Osaatko neuvoa ummikolle tien ounceen :) Olisin kahen viikon päästä helsingissä ja tuolla olisi mukava piipahtaa teellä, en vain osaa sinne..

  VastaaPoista
 2. ShaDow: Kiitos! :D

  Hmm, mitenköhän selittäisin tämän selkeästi. :D Ounce sijaitsee fredrikinkadulla, kivenheiton päässä Kampin kauppakeskuksesta. Jos tiedät missä tennispalatsi on niin fredrikinkatu on se katu, joka kulkee mäkkärin ja tennarin välissä. Mäkkäriltä katsottuna lähdet fredrikinkatua kauppakeskuksen suuntaan ja kävelet sen ohi eteenpäin fredrikinkatua. Ounce löytyy pienen kävelyn jälkeen tien vasemmalta puolelta. Ohitat mm. Hobbypointin matkalla unssiin ja unssin vieressä on muistaakseni punnitse ja säästä. :D Toivottavasti tästä on jotain hyötyä.

  VastaaPoista
 3. Söpö asu! :D Tuota väriyhdistelmää näkeekin harvemmin.

  VastaaPoista
 4. Voi kun teillä oli ihania asuja! :) Pakko kysyä, että miten saat nuo kuvat näkymään tuon kokoisina? Jos valitsen bloggerissa kuvien kooksi erittäin suuren, niin vaakasuorien kuvien korkeus on liian korkea. Magic? ;)

  VastaaPoista
 5. OonaAngel: Kiitos! Pystykuvat muokkaan kuvanmuokkausohjelmassa sen kokoisiksi, joiksi ne blogissani haluan ja laitan "alkuperäinen koko". Vaakakuvissa valitsen erittäin suuren ja käyn muokkaamassa kokoa hitusen pienemmäksi html-koodin kautta. :D

  VastaaPoista