lauantai 30. marraskuuta 2013

Marin teekutsut

Muutama viikonloppu sitten oltiin Marin luona juhlimassa pienimuotoisesti hänen synttäreitään. :D


Asu:

Sukat, mekko, bolero, laukku: Angelic Pretty
Kengät, rusettipanta: Baby, the stars shine bright


Nätit Mari ja Hanna <3


In English: A small tea party at Mari's place to celebrate her birthday. :D

5 kommenttia:

 1. Kun sulla on noita APn ja Babyn vaatteita noin paljo, niin tilaatsä niitä netistä, vai ootko kaikki hankkinu japanista? Ja oon kans ajatellu ryhtyy sweet lolitaks, niin millasia vaatteita suosittelet alkuun ja onko jotain vinkkei kui alottaa toi tyyli? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Suurimman osan olen tilannut netistä käytettynä, joko Japanista tai muista maista. Myös Suomesta löytyy käytettyjä lolivaatteita, on muutama paikka netissä missä lolit myyvät vanhoja mekkojaan ym. :D Esim Enfant Terrible-nimisellä foorumilla on osio myyntitoiminnalle. Aloittelijalle suosittelen tutustumaan kunnolla tyyliin ja oppimaan eron hyvä- ja huonolaatuisten vaatteiden välillä, eli "treenaamaan tyylisilmää", ennen kuin alkaa ostamaan ekoja vaatteitaan. :D Jos liian hätiköiden ostaa ensimmäisen halvan ihan ok-näköisen rätin jonka löytää, voi päätös sitten myöhemmin kaduttaa. :D Aivan ensimmäisenä kannattaa hankkia tai ommella kunnollinen alushame, sillä puffu helma on koko tyylin perusta. Vaatteita hankkisin aloittelijana ensimmäisenä käytettynä, sen sijaan että heti ostaisi uuden ja kalliin mekon brändien sivuilta. :D Brändimekkoja saa yllättävän halvalla käytettynä.
  Kannattaa hankkia vaatteita, jotka ovat yhdistelykelpoisia, eli ei mitään erikoisenväristä printtimekkoa, joka ei sitten sovi muun vaatekaapin väreihin. Vaaleanpunainen on hyvä valinta sweet lolitan ensimmäisen vaatteen väriksi. :D Oikeantyyppiset kengät ovat myös mielestäni tärkeät, sillä hyvä asu voi näyttää yllättävän huonolta jos kengät ovat aivan vääränlaiset. Myös itse ompeleminen voi olla hyvä ratkaisu, jos tahtoo suht halvalla vaatteita. :D Itse aloitin lolitan ompelemalla itse paljon (tosin silloin netistä ostaminen ei ollut yhtä helppoa kuin nykyään).

  VastaaPoista
 3. Kiitti avusta tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 4. tilaatko ikinä vaatteita bodylineltä? :) Sun vaatteet on aina yhtä ihania ja söpöjä <3

  VastaaPoista
 5. Inka: Eipä kestä! :3

  Inka: Kiitos! :3 En tilaa vaatteita Bodylineltä, sillä ne eivät vastaa oikein omia laatuvaatimuksiani. Lisäksi ovat ne joskus tehneet replican AP:n printistä, joten en kauheesti halua tukea sellaista toimintaa harrastavaa puljua. D:

  VastaaPoista