keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

New stuff

Nyt olisi taas esiteltävänä muutama tosi kiva ostos! :D Pitkästä aikaa, joten tästä tulee ehkä hieman pitkä.

Löysin tämän 80-luvun halinallesalkun kirpparilta eurolla! Meinasi päästä pienet itkut, kun yllätyin niin kovasti kun tämän näin. :D Olen aina katsellut näitä netissä ja luullut että niitä myytiin vain Amerikassa. Voihan asia ollakkin niin, ja tämä yksilö on vain jotenkin rantautunut Suomeen. :D Onhan se aika kammottavassa kunnossa, vaikka pesin sen ja yritin paikata pahimmat reiät, mutta kyllä se koristekäyttöön kelpaa.

Alennusmyynneistä söpö mekko.

Ja olen vihdoin taas hankkinut pari uutta lolimekkoa! :3 En edes muista milloin viimeksi ostin uuden mekon. :D Toy Parade onkin jo vilahtanyt blogissa pari kertaa. Toy Parade on aina ollut toivelistallani, ja sain tämän mekko + headbow + sukat setin todella halvalla. :D Kyseessä on Toy Paraden ensimmäisen julkaisun JSK ja rusettipanta.
Toinen mekko:
Marchen Ribbon, Angelic Prettyä sekin. Myös yksi unelmaprinteistäni. :3

Ninniltä nappasin AP:n Magical Star-sormuksen. Tarvitsen lisää tummanpinkkejä asusteita.

AP:n valkoinen blouse.

Toinen sormus! Angelic Pretty x Wish Me Mell, maailman söpöin kollaboraatio. :D

Promenade de Paris sukkahousut à la AP! Ehkä maailman näteimmät sukkahousut.

Sonja lahjoitti minulle nämä kaksi ponia. :3

Kirpparilta löytynyt Baby Stella.

Arkiasupostauksessa vilahtanut pipo, lisäksi myös minttu niittiranneke.


Vanha puhelimeni reistaili itsensä loppuun ja oli uuden puhelimen hankkimisen aika. Ostin uuteen puhelimeen myös muutamat kuoret ja tuunasin pari rusetilla ja blingillä. :D

In English: Some new purchases! I've always liked Toy Parade, especially the first release JSK. Now I finally own it and got the jsk + headbow + socks set for super cheap. :D I also recently bought the Marchen Ribbon JSK, which was one of my dream prints. 

3 kommenttia: