perjantai 16. tammikuuta 2015

New stuff

Aika esitellä uusimpia ostoksia taas. :D Viime merkinnässä oli paljon kirpparilöytöjä, tällä kertaa vähän enemmän lolijuttuja!

Ostin tämän AP:n paidan Lauralta. Se on ollut wishlistilläni kauan. :D

Ostin halvalla kokonaisen AP:n Sprinkle Carnival lucky pack setin. :D Vain laukkua oli kerran käytetty. Oli mukavaa saada vihdoin laventelin värinen mekko. Settiin kuulu näiden ja allaolevien asusteiden lisäksi valkoinen paita, mutta sen möin.

Myyjä oli laittanut mukaan söpön kirjeen AP:n kirjepaperille. *_*

Tämän sain lahjoituksena Ninniltä, sillä siinä oli muutama mysteeritahra. Sain kuitenkin pestyä ne pois pitkän pesuoperaation jälkeen ja nyt se näyttää ihan käyttökelpoiselta.

Sain myös vihdoin käsiini unelmamekkoni! Keltainen Milky Planet JSK. ;_____; Niin ihana <3

Mukana tuli rusettipanta! Rakastan tuota jäätelöyksityiskohtaa.

Mainostin muutama merkintä sitten Lolita Desun kisaa, johon osallistuin. :D En päässyt top 10 sijoille, josta tuomarit valitsivat voittajan, mutta sain yllättäen toisen sijan ja erikoispalkinnon. *__* Aluksi oli tarkoitus palkita vain yksi, mutta kisan tuomarit päättivät palkita useamman kisaajaan! :D En yhtään tiennyt mitä saisin palkinnoksi, joten voitte kuvitella miten ikionnellinen ja yllättynyt olin kun nämä sain! Swimmerin kissapussukka, AP:n sormus, karkkikoru, headdress ja baskeri (tummanruskea). *___*

Ihana Myrre lahjoitti minulle nämä söpöläiset. :3

Sain suurehkon karkkilähetyksen Japanissa olevalta tutulta. XD

Pyysin myös saada pari tällaista Little Twin Stars x halinallet gacha-härpäkettä. :D

Charlotta toi minulle nämä Japanista. :3 Repipi Armarion neule ja sukkaliimaa (ja söpö Pikachu-muovipussi XD).

Kirpparilöytöjä! Popples ja halinalle. Olen löytänyt aika monta halinallea ja ponia, mutten ole jaksanut huoltaa niitä vielä kuvauskuntoon..

 Söpö tyyny<3

80-luvun lounasrasia. *_*

Sonja löysi tällaisen aivan ihanan täkin/seinävaatteen kirpparilta! Paljon kivemman näköinen seinällä kuin se edellinen halinallekangas. :D¨

Verhoilimme isän kanssa Chilin kiipeilypuun söpöllä kankaalla. :3

Minulta on muuten useampaan otteeseen kysytty vaatekaappipostausta. :D Nyt sitten tein sellaisen egl-yhteisön tammikuun teeman kunniaksi ja se on nähtävissä täällä.

In English: Some new stuff from the previous months! It's been a good year. :D I received my ultimate dream dress (yellow Milky Planet) and also some other very nice things. The lot with the cat pouch and beret is a special lucky pack that I won in the Lolita Desu contest! I was so happy. *_* I also added some new decorational elements to my apartment: A super cute 80s care bears wall blanket and a new overlay on Chili's scratching post. The link in the finnish sentence above leads to my wardrobe post on egl, check it it out if you're interested. :D

6 kommenttia:

 1. little pleasures (= esim kun tekee hyviä kirppislöytöjä tai kun kata päivittää blogiaan) are life's greatest treasures :3

  pikku ikkunaprinsessan olemus on niin vakava ja haikea tossa kuvassa ;_; voi nöppönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua höpsöä <3 On kyl hyvä olla tollai motivaatioteksti seinäl. XD

   Ohan se vähän ;_;

   Poista
 2. Ihania! Erityisesti tuo keltainen mekko👻

  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista
 3. Nyt on kissallakin lolitauskottava raapimispuu. :D Pinkiltä alustalta on paljon rattoisampaa kytätä, mitä pihalla tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. XD Harmi ettei kaupasta saa vaaleanpunaista köyttä.

   Poista