tiistai 17. maaliskuuta 2015

Hellocon 2015 - Kunniavieraat, ohjelma, pukukoodi

Ajattelin tehdä blogimerkinnän koskien tämän vuoden Helloconia, sillä nyt on niin mahtava coni tulossa, että oksat pois! Tämän vuoden teema on sirkus ja karnevaalit. Vaikka teeman mukaan ei toki ole pakollista pukeutua, odotan innolla ihmisten teemaan sopivien asujen näkemistä. :D Toivottavasti ehtisin myös kuvaamaan niin monta asua kuin mahdollista.

Paras asia Helloconissa on ehdottomasti kunniavieraat. Nimittäin Angelic Pretty ja Angelic Prettyn suunnittelijat tulevat Helloconiin! Eli Maki ja Asuka. *_* Aivan unelmien täyttymys! AP:lla on myös myyntipöytä ja muotinäytös tapahtumassa. :D(kuvat Helloconin nettisivuilta)

Myös paljon muuta mahtavaa ohjelmaa on luvassa! Kunniavieraiden ja myyjien Q&A, parhaiden asujen palkitseminen, pajoja, paneeleja ym.

Lippuja ei ole kovinkaan paljon jäljellä, joten toivottavasti kaikilla halukkailla on jo lippu. :D Lippuja saa Helloconint nettisivuilta.

Yksi asia mihin tahtoisin kiinnittää huomiota on tapahtuman "pukukoodi". Koska vieraana on hyvin arvostettu lolitamerkki, niin kaikki replicat ovat kiellettyjä. Angelic Prettyn tuotteista on tehty paljon kopioita ja niiden ja muiden merkkien kopioiden käyttäminen suunnittelijoiden edessä on hyvin epäkunnioittavaa. Hellocon toivoo siis että kaikki tulijat ottaisivat tämän huomioon. :D Kielto koskee myös kopioituja laukku- ja kenkämalleja ym. Huomoikaa esim että kaikki AP:n kenkien kanssa identtiset teaparty-malliset kengät, jotka eivät ole Angelic Prettyn, ovat replicoita. Kyse on siis kengistä, jotka ovat jokaista yksityiskohtaa myöten samanlaiset kuin AP:n alkuperäinen malli. Esim. Secret Shopin tai Antainan teapartyt ovat replicoita. Samantyyliset, mutta eivät identtiseksi kopioidut kengät ovat toki täysin ok. :D
 Jotta saisimme jatkossakin coneihin mahtavia vieraita, on syytä kunnioittaa heidän tekeleitään. Pukukoodi ei vaadi lolita-tyyliin pukeutumista, eli kaikki tyylit ovat tervetulleita, vaikka kyseessä onkin Helsinki lolita convention. Myös muiden brändien kuin AP:n, offbrand-juttujen ja itetehtyjen vaatteiden pitäminen on täysin sallittua (kunhan eivät ole kopioita minkään muun merkin tuotteista). Huomioithan kuitenkin että esim. Bodylinellä ja taobao-merkeillä voi olla replicoita muiden merkkien vaatteista, eikä niitä aina ole helppo tunnistaa.
Mikäli olet epävarma omistamastasi mekosta, laukusta, asusteesta ja sen alkuperäisestä suunnittelijasta, niin voit kysästä asiasta Helloconin järkkäreiltä. Olen myös avoin auttamaan tunnistamisessa, joten voit kommentoida tähän (vaikka anonyyminä jos tahdot) kuvalla jutusta josta olet epävarma, niin autan mielelläni! :3 Pukukoodilla ei tahdota syrjiä ketään, vaan kyse on nimenomaan suunnittelijoiden kunnioittamisesta.

Toivottavasti näemme Helloconissa ja että siitä tulee ikimuistoinen tapahtuma!

In English: Helsinki Lolita Convention is being arranged again in May! I'm super stoked about the event this year, because Angelic Pretty and it's designers Maki and Asuka are the guests of honor! *___* I can't believe this! They will be selling AP products and also a fashion show will be arranged with apparently new and never seen before releases! The tickets are soon sold out, check out the website if you still want to buy one.
One important thing is the dress code. Replicas will be banned this year due to respect towards the guests. This also applies to replicas of accessories (bags, shoes etc). This is because we don't want to offend the guests of honor and also to reassure that brand guests want to come to Finland in the future too.

Hope I will meet a lot of international visitors this year too. It's going to be awesoooome. :3


4 kommenttia:

 1. Mä niin haluaisin tulla mutta en pääse!! Ääh.
  Mutta pitäkää hauskaa siellä:D

  -Ninjis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! :<

   Todellakin pidämme! :D Pyrin ottamaan paljon kuvia.

   Poista
 2. Onko se väärin laittaa Bodylinelta ostetut teapartyt Helloconiin tai ylipäätään kaikki Bodylinen kengät? Kaikkia ihmisiä nyt kun ei valitettavasti ole siunattu jaloilla joiden koko on 36-39, että ne mahtuisivat esim. AP'n tai Babyn tai muiden parempien lolita brändien kenkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksestäsi ja toivottavasti olen avuksi! :3 Tietääkseni Bodylinellä ei ole tarkkoja kopiokenkiä Angelic Prettyn teaparty-kengistä (eli tämä malli http://hellolace.net/wardrobe/angelic-pretty/type/shoes/item/20/), eikä muutenkaan AP:n tai muiden merkkien kengistä. On siis täysin ok laittaa Bodylinen kengät (jotka eivät ole kopiot), jos se on paras ratkaisu itselleen. :D Ihan kaikki merkilliset ja merkittömät kengät ovat ok, kunhan eivät ole tarkat kopiot jostain tietyistä lolitakengistä. Voithan linkkaa tähän vielä kuvan kengistäsi, jos haluat, niin voin katsoa mikäli ne ovat kopiot jostain muista kengistä.

   Poista