perjantai 3. helmikuuta 2012

Pastellitäytteinen kirjahylly + uutta tavaraa

Napsin muutaman kuvan kirjahyllystäni jota olen sisustanut vähäsen lähiaikoina. :D Vanhat teinikirjat löytävät tiensä kirpparille ja tilalle tulivat halinallet ja muovikorut.


Kuten tuolla ylhäällä ehkä huomasittekin, olen saanut taas kaksi uutta halinallea! King funshine on lahjoitus Lauralta ja Share bear on kirpparilöytö.

Löysin viime kirpparikäynnillä myös pari muuta asiaa!

En yleensä osta vaatteita kirppareilta, mutta tämän väri ja malli puhutteli niin paljon että oli pakko raahata se mukaan kotiin. Täysin uudenveroisessa kunnossa oleva ginatricotin tunika. Minulla on aika vähän tavisjuhlavaatteita, joten tämä tuli ihan tarpeen.


Ja lopuksi jotain hyvin hämmentävää. XD Lasten aerobicvideo. Tönkösti animoitu Barbie ja tylsästi dubattu nainen 90-luvulta opettaa lapsille mitä hankalimpia tanssiliikkeitä, en minä ainakaan pysynyt mukana...

7 kommenttia:

 1. Sinun pitää laittaa video pätkä tuosta aerobic videosta. XD Ja ihana tuo kirjahylly <3

  VastaaPoista
 2. mutru selostaa :3 "ämmh *mutruääni* varoitus"

  hannah montana TROLOLOLOO

  turha kommentti = turha

  VastaaPoista
 3. Your bedroom is very nice!! (^^)

  VastaaPoista
 4. Sinuski: Kiitos <3 Tässä on youtubest löytyvä video: http://youtu.be/DiXccB--Imc Ovat kyllä olleet laiskoja dubbaamaan koska suomenkielisessä on paljon vähemmän puhetta. XD

  killerplatypus: Mutrun varoitussanat oli paras osio. XDD Ja ei Hannahile saa trollaa ;< Hyvä sarja.

  Cinnamonhusky: Kiits!

  Sarah: Thank you :3

  VastaaPoista
 5. Ihana toi mekko :3 + ihana hylly<3, eikai susta tuu fairy kei? O______O jos tulee nii miittaat mun kaa XD
  Ja toi barbievideo on nii hassu :D

  VastaaPoista
 6. Omppu: Haha, ei ole tulossa. XD Fairy kei on kyl kivan näköistä mutta en taida alkaa laajentaa vaatekaappiani siihen suuntaan. :D Lähinnä ehkä sekoittelen hieman vaikutuksia sieltä loliin ja sisustukseen. :D Kiitos!

  VastaaPoista