keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Some videos from the Baby, the stars shine bright tea party

Tästä onkin jo yli puoli vuotta mutta löysin vihdoinkin kawaii tv:n jakson jossa on juttua Babyn teekutsuilta, joten ajattelin jakaa sen ja yhden toisen videon kanssanne. :D

Kawaii TV:

Teaparty osio alkaa 15:25 ja kestää harmittavan lyhyen ajan. (Minulla oli hieman latausongelmia kyseisen videon kanssa, mutta kyllä se siitä sitten lähti käyntiin) Toinen osio ohjelmasta on tässä mutta se ei sisällä mitään teapartyista tai muutakaan kiinnostavaa.

En näy kyseissessä videossa kuin pari kertaa taustalla, tästä yksi snap shot. XD Kivaa kuitenkin nähdä oma naamansa kawaii tvssä.


Tässä kawaiigirl japanin video kyseisestä tapahtumasta ja tässä vilahdan hieman useamman kerran! Ja enkunkieliset tekstit, yay.


Tuossa videossa on kuvaa mm. nimmarinjaosta, arvonnasta (eivät tosin ottaneet mukaan sitä kun hain oman palkintoni... oisi ollut kiva nähdä oma reaktio näin jälkikäteen XD) sekä parhaiden koordinaatioiden valinnasta. :D Misako valitsi yhden Baby, the stars shine brightiin pukeutuneista ja yhden Alice and the Piratesia edustavan parhaiksi koordinaatioiksi ja voittajat saivat suuret palkinnot. Misako puhkesi nauruun kun huomasi että tuon pojan voittopaketissa oli mekko. XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti