lauantai 29. joulukuuta 2012

Sweden

Muutama päivä ennen joulua seilasimme siskon ja äidin kanssa Tukholmaan jouluostoksille. Päätin pukeutua loleihin.


Asu:
Mekko, sukat, villapaita, kaulakoru, laukku: Angelic Pretty
Saappaat: Baby, the stars shine bright
Donitsikoriste: Itse tehty

Ladurée!

Tuo puoti oli niin söpö ja nätti. Mutta kallis. XD

Ostokseni! Kamikaze girls-dvd, mamegoma-muovitasku ja lasipurkkeja, jotka aion täyttää karkeilla ja pitää esillä huoneessani. :D + macaron Laduréesta.

8 kommenttia:

 1. Suloinen asu! :3 Kysyisin yhtä tyhmää asiaa, koska sain jouluna ensimmäisen lolitamekkoni enkä ole ihan perillä yhdestä asiasta:
  Kuinka monta alushametta oikein tarvitsee että mekot ja hameet saa näyttämään tarpeeksi puffuilta? Minulla on 2 Bodylinelta muttei se tunnu riittävän mihinkään xD

  VastaaPoista
 2. Lily Silver: Kiitos! Riippuu ihan alushameesta ja minkä puffumäärän itse kokee riittäväksi. XD On olemassa alushameita joissa on tarpeeksi materiaalia puffuttamaan yksinään koko helman ja välillä täytyy turvautua jopa kolmeen alushameeseen. :D Alushameilla on paha tapa lässähtää... :< Minulla on tällä hetkellä kaksi tyllistä käytössä. Kannattaa vaikka itse ommella lisää tylliä noihin alushameisiin tai tehä kokonaan oma, jossa on paljon tylliä, ja käyttää sitä noiden kanssa. :D Liian monta alushametta painamassa vyötäröllä tuntuu tosin välillä melko epämukavalta..

  VastaaPoista
 3. Ahnam, taas niin upea asu. Oot ehdottomasti upein loli jonka tunnen *__* ♥ Ois unelma yltää joskus samaan. Tai ylipäätään omistaa lolit..

  VastaaPoista
 4. Voi että tuo sun takki on niin ihana! Oon niin kade, se näyttää sulla tosi söpöltä! ^__^

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
 5. Rakastan takkia <3

  + käytkö coneissa? Ootko menossa Desucon Frostbiteen?

  VastaaPoista
 6. Miku_6: Oi oi, kiitos ;_;

  Sasetar: Kiitos :3

  Emilia: Kiitos! En harrasta coneja enää (=ainoa paikka ennen missä tapasi muita loleja), joten en ole menossa. :D

  VastaaPoista
 7. Ajattelin itse ryhtyä lolitaksi, mutta hitaasti. Mitä asusteita/vaatteita suosittelisit aloittelevalle lolitalle?

  Ps. rakastan tyyliä :3♥

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Ensimmäisten vaatteiden ja asusteiden tärkein ominaisuus on rajattomat yhdistelymahdollisuudet. Muutamasta vaatteesta saa luotua yllättävän monta erilaista asua. Osta/ompele mekko tai hame, joka on selvästi lolitaa. :D Muodon pitää olla tuollainen leveä helma, johon mahtuu alushame alle. Kannattaa valita enismmäisen vaatteen väriksi sellainen, joka sopii yhdistettäväksi moneen eri väriin tyylin sisällä. Gootille mustaa, sweetille vaaleanpunaista, classicille beigeä/luonnonvalkoista. Asusteena pitää ehdottomasti olla aina jotain hiuskoristetta. Rusetit ovat aina pop, headdressit aika out nykyään. Normikaupoista saa esim hiusruusuja, jotka näyttävät kivalta lolitukassa. Oikeanlaiset kengät tekevät asusta myös kokonaisen, mutta ei niiden tarvitse olla mitkään lolikengät. Normikaupoista voi olla vaikeaa löytää sweettareille oikeanlaisia kenkiä, mutta classiceille ja gooteille löytyy kyllä. :D Aloittelijana kannattaa ostaa halvalla käytettynä niitä perusjuttuja, eikä heti rynnätä tilaamaan suoraan brändeiltä kalliilla. :D Muista kuitenki ostaa laadukkaita vaatteita. Brändi on siinä mielessä hyvä valinta (myös käytettynä), sillä ne ovat yleensä hyvin laadukkaita. :D tervetuloa tyylin pariin!

  VastaaPoista