tiistai 1. tammikuuta 2013

Charlotan luona

Tapasimme Charlotan luona ennen joulua lahjojen vaihdon merkeissä.


Asu:
Hiusrusetti: Lauran tekemä
Mekko, sukat, pakettisormus: Angelic Pretty
Saappaat, paita: Baby, the stars shine bright


Omnom.





Charlotta valmiina keittämään glögiä.

Verta Glögiä teekannuun.


Saamani lahjat! Charlotta ja Laura ovat aivan pöhkön ihania ja hankkivat minulle brändiä. ;_; Sain Charlotalta tuon Decoration Dream sormuksen ja itsetehtyä oreo-fudgea (+AP:n kortin) ja Lauralta KVR sukat, Geisha-paketin ja heijastimen. 

30 kommenttia:

  1. halinallet, PYLLISTYSTÄÄÄÄÄÄÄ!
    *rainbows shooting out of their asses*

    nyt anteeksi olen väsynyt........

    mutta sinä olet sievä :3 <3

    VastaaPoista
  2. killerplatypus: Ja miten toi liittyy mitenkään mihinkään? XDD Huoh <3 Mut kiits <3

    VastaaPoista
  3. killerplatypus: Eiku ahaa, tos ekas kuvas noi nallet on ihan pylly päin kameraa. XD

    VastaaPoista
  4. No awww, pinkkiä ~ ^w^ Tosi suloisia lahjapaketteja.. tahtoo..

    VastaaPoista
  5. omistatko mitään muita kuin lolita vaatteita?
    Kuinka vanha oot?
    tykkäätkö mangasta?


    http://juliaaelifestyle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Julia: Juu toki omistan. :D Arkityylini koostuu t-paidoista, huppareista, shortseista ja erilaisista sukkahousuista. XD Omistan muutaman merkkivaatteen muilta japanilaisilta merkeilta kuin lolimerkeiltä, mutta en pukeudu mihinkään tiettyyn muuhun katutyyliin.

    Olen 20-vuotias tyttönen. :D

    En tykkää. En siis millään tavalla "vihaa" niitä, mutta mielestäni ne ovat useimmiten aika sekavaa luettavaa. :D

    VastaaPoista
  7. Uskailtaisko 10v. olla lolita?
    Pukeuduitko kouluaikanasi lolitaksi?
    Mitä sanon, jos meidän luokan pojat haukkuu jos pukeudun lolitaksi?
    Paljonko maksaa yksi mekko?

    VastaaPoista
  8. Saanko mainostaa sun blogia, kun tää on niin ihana?

    VastaaPoista
  9. Kiva blogi (:

    Jep, tiiän että tää kuulostaa varmasti todella oudolta, mutta onko sulla joku sortsimainen juttu hameen alla siltä varalta, että tulee ihan järkyttävä tuulenpuuska ja hame menee miten sattuu, vai luotatko siihen että hame on kyllin pitkä? Tää kuulosti varmasti ihan älyttömän tyhmältä ja oudolta, mutta mulla on oikeesti ongelmaa tän kanssa mun omien hameiden kanssa XD

    VastaaPoista
  10. Anonyymi1: Hei! :D Uskaltamisesta on jokaisen oma pää kiinni, mutta itse sanoisin että 10-vuotiaat koulutoverit saattavat olla melko ankaria kriitikkoja, jos joku tahtoo pukeutu niin erilaisesti kuin lolita kouluun. :( Itse en varmasti ala-asteela olisi uskaltanut. 10-vuotiaan kannattaa ehkä hieman odottaa pukeutumista täysloleihin kunnes on kasvukäyränsä loppupäässä, lolivaatteet ovat kuitenkin tarkoitettu lähinnä nuorille aikuisille. Aina voi pukeutua lolivaikutteisesti kouluun. :D Loleihin voi pukeutua esim juhlatilanteissa tai perheen kesken/kavereita tavatessa koulun ulkopuolella. Sanoisin että yläaste on hyvä aika alkaa pukeutua räväkämmin, ainakin minun koulussani oli monia "erilaisesti" pukeutuneita ja heistä sai tukea. :D 10-vuotiaan kannattaa myös pyrkiä olla käyttämättä termiä lolita. D: Aikuiset yhdistävät sen useasti eri asiaan kuin japanilaiseen katutyyliin...

    Aloin pukeutua lolitaan yläasteella ja pukeuduin myös kouluun. :D Tulihan sitä ilkeätä komenttia muilta jonkin verran, mutta minulla oli ihana kaveriporukka joiden kanssa pystyi nauramaan muiden tyhmyydelle. :D

    Sanot että sinun pukeutuimsesi ei heille kuulu ja jokaisella on oikeus näyttää miltä tahtoo. :D Jos haukkuminen yltyy kiusaamiseen useammankin kerran, kannattaa hakea apua opettajilta/muilta aikusilta. Toivottavasti pojat luokallasi osaavat käyttäytyä älykkäästi.

    Lolimerkkien mekot maksavat uutena yli 200 euroa, mutta käytettynä löytää helposti alle tuon maksavia mekkoja. Printittömiä tai vähemmän haluttuja printtejä saa jopa alle 100 eurolla.

    Anonyymi2: Kiitos. :D Saa toki, riippuen tosin missä/miten. XD

    Anonyymi3: Kiitos. :D Ihan fiksu kysymys! Suurin osa lolitoista käyttää alushameiden lisäki mamelukkeja (englanniksi bloomers/drawers), jotka ovat shortsimaiset vanhanajan "alushousut". Suurimmalta osalta brändeistä löytyy bloomersseja, sillä ne kuuluvat lolin vakiovarusteisiin. :D Tässä Baby valikoima: http://www.babyssb.co.jp/shopping/baby/drawers.html Tuolaisia on tosin helppo ommella itse, turha maksaa noin paljon vaatekappaleesta jonka ei ole tarkoitus edes näkyä. XD

    VastaaPoista
  11. ihana! Iih! Näin tän nettiosoiteen koululaises. :) kiitti koululainen! Lolit on niin söpöjä! Mistä angelic pretty kamaa saa halvimmillaan!? Onko pullip-nukeille niitä? Sori kun kyselen mut te näytätte niin söpöiltä!
    http://www.mingpullipfashion.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Rose Ming-Chan: Häh häh, missä? XD Ihan siinä lehdessä vai jossain nettisivulla? Mut kiitos. :D AP:ta saa halvimmillaan käytettynä eri paikoista netissä. :D Egl_comm_sales-niminen livejournal-ryhmä on ryhmä, jossa loleja maailman joka kolkasta myy käytettyjä vaatteitaan. Suomessa vaatteita saa ostettua Enfant Terrible-nimiseltä foorumilta, mutta sinne rekisteröityminen vaatii yli 13 vuoden ikää.
    Ja AP on myös tehnyt nukkeja yhteistyössä Pullipin kanssa! Nimet taitaa olla "Angelic Pretty Sfoglia" ja "Angelic Pretty Prupate". Ja sellaisia pienempiä nukkeja löytyy myös googlaamalla Angelic Pretty pullip.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu mä harrastan pullipvaatteiden tekoa ja ajattelin kokeilla lolejen tekoa ja hakee inspist. :3 hehe. . Voin kertoo teil tännepäin ku ne on valmiit. Haluun kuulla teidän mielipiteen. Juu siin koululais lehdes luki. . :)

      Poista
  13. Noi nallemuppinssit on ihan uskomattoman söpöjä! Ja niin tietysti olet aina sinäkin.

    VastaaPoista
  14. Minkä ikäisenä susta tuli lolita?
    Mitä lolitatyyliä suosittelisit pitkä- ja vaaleatukkaiselle ja sinisilmäiselle tytölle, sweet, gothic vai classic? En osaa päättää! Mutta rakastan tätä tyyliä!

    VastaaPoista
  15. Elfie: Nii on ;_; Charlotta on niin taitava. :D Ja kiitos <3

    Anonyymi: Taisin kiinnostua tyylistä 13-vuotiaana ja aloitin pukeutumisen 14-vuotiaana.

    Sinulle sopisi varmasti jokainen tyyli! :D Vaalea tukka antaa kivaa kontrastia gothic-tyyliin. Voithan aina pukeutua jokaiseen tyyliin! :D Jos kuitenkin haluat rajata vaatekaappisi kokoa, niin sekoittamalla classicia ja sweettia saa kasaan oikein mukavan lolivaatekapin. Näin voit valita vaikka sweetin mekon classic-asusteilla. Innocent world-brändi edustaa hyvin tällaista sweet-classic hybridiä.

    VastaaPoista
  16. Rose Ming-Chan: Onnea ompeluun. :D Ja kiitos tiedosta! En edes tiennyt että blogini mainitaan lehdessä. XD Yritin etsiä sitä tänään lehtipisteistä, mutta missään ei myyty koululaista. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se löytyi yhest pienest kulmast kuukauden blogi! Onnee sulle! Haluaisin saada noin hyvää suosiota kun sinä kata! :3 mut on vaikea mainostaa blogia koska jotkut eivät pidä siitä. .

      Poista
  17. todella suloinen asukokonaisuus. :3

    ja Koululaisen jutusta vielä, kyseessä oli siis jokin 'Kuukauden blogi' tms. - maininta. ( siinä oli kullä häiritsevästi kirjoitettu " vaikket pukeutuisikaan lolitaksi ". lolitaan olisi ollut mielestäni parempi, kun ei kuitenkaan mistään cosplaysta ole kyse.. )

    VastaaPoista
  18. Tosi söpöjä lahjoja ja asuja :3 Millä kirpputoreilla yleensä käyt?

    VastaaPoista
  19. Joo eli siis mun pikkuveljelle tilataan sitä Koululaista ja lukasin siitä sitte jotain ja siel oli "kuukauden blogi"-osiossa oli sun blogi ja sieltä sen itseasiassa löysin minäkin :)

    VastaaPoista
  20. Joo olen lukenut tätä blogia anonyymina. Nyt ajattelin liittyä :)

    VastaaPoista
  21. mä olen taas ihminen joka tykkää liittyä mihin sattuu vaikkei olekkaan lukenu yhtään. :3

    VastaaPoista
  22. Anonyymi 1: Kiitos! :D Ja totta, eihän tämä mitään pukuilua ole.

    Kreeta: Valtterissa kävin kun se oli vielä pystyssä ja nykyään Helsingissä ainoa vakiopaikka taitaa olla jäähalli. :< Itsepalvelukirppareilla pyörin myös välillä, mut niistä harvoin löytyy mitään. Mut jep, kävin tänään katsastamassa tuon koululaisen jutun (Stockalta löyty lehtiä) ja aika jännää et mun blogi on valittu sinne! :D Kiva kun jaksoit tsekata!

    Anonyymi 2: Kiva kuulla! :D

    Rose Ming-Chan: Olin kyllä aika hämmsätynyt tuosta maininnasta! :D Kyllä se lukijakunta kasvaa vuosien varrella. Riippuen toki siitä miten laajaa yleisöä blogisi aihe kiinnostaa, aivan marginaaliblogit eivät tuhansien lukijoita koskaan saa (esim suomalainen loliblogi ei suurta valtavirtaa kiinnosta yhtä paljon kuin muut muotiblogit.)

    VastaaPoista
  23. No niin, liityin lukijaksi! c:
    Kata, sä olet aivan hirveen nätti! Onko noi hiukset värjätyt vai onko sulla luonnostaan mustat?
    (;♥

    VastaaPoista
  24. Viluinen kissa: Kiitos! Ja kiitos kivasta kommentista ;_; Hiukseni on juu värjätyt. :D

    VastaaPoista
  25. Tää on maailman ihanin blogi! Käy lukee:

    vilukissa-tai-koira.blogspot.fi/

    Siellä on juttua sun blogista postauksessa "No niin"

    VastaaPoista
  26. Viluinn kissa: Aww, kiitos maininnasta. ;_;

    VastaaPoista
  27. Minkä väriset hiukset sul on luonnostaan ?? Ja ihana blogi :)

    VastaaPoista
  28. AinoBest: Kiitos! En ole oikein varma enää. XD Olin blondi kun aloin värjäämää tukkani säännölisesti vuosia sitten, tällä hetkellä juurikasvuni on tuollainen epämääränen ja väritön harmaaruskeablondi.

    VastaaPoista