sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Hellocon 2015 part 1

Aika bloggata Helloconista! Minulla on niin paljon kuvia tapahtumasta, joten jaan raporttini päätapahtumasta kahteen eri merkintään, jonka lisäksi bloggaan vielä teekutsuista ja muista helloconiin liittyvistä jutuista.
Tämän vuoden Hellocon oli minulle (ja monille muille AP faneille) unelmien täyttymys. Lempibrändini Angelic Pretty oli kunniavieraana ja suunnitteljat Maki ja Asuka olivat myös paikalla. AP:lla oli conissa myös oma myyntipöytä ja muotinäytös. Olin niiiiin innoissani kuin sain kuulla että AP oli valinnut minut näytökseen malliksi! ;_; Näytöksestä enemmän juttua toisessa blogimerkinnässäni.
Coniin oli myös saatu monia muita mahtavia myyjiä. Oli mahtavaa nähdä niin monia myyjiä ja muita loleja Suomesta ja ulkomailta. Tapahtumaa varten piti toki luoda eeppinen asu. :D Conin teemana oli sirkus ja karnevaali. Inspiroiduin Magical Etoile karnevaaliprintin karkkikojuista ja tein hyvin karkkitäytteisen asun itsetehdyllä hattaralla ja essulla höystettynä. :D

Pari kuvaa AP:n myyntipöydästä:

Tuo mallinukke on minun lainaamani, hii. :D

Asuka ja Maki Helloconin avajaisseremoniassa!

Tiina oli luonut aivan eeppisen koristelun Gloriaan! Auttelin häntä mm. noiden viirien asentamisessa. :D


Myrre ja Charlotta!

Tiia ja Susanna!

Minä ja Suvi.

Kuva by Jen

Maki <3

Yksi parhaimmista hetkistä Helloconissa! Maki tykästyi hattaraproppiini niin paljon, että halusi sen kanssa kuvia. ;_; Otin itse myös ripeästi esiin kameran ja räpsin kuvia Makista Asukan ohella. Miten voikaan näin pienet jutut tehdä niin iloiseksi kun on kyse omista idoleista. XD


Angelic Prettyn toinen suunnittelija, Asuka!

Kuva by Jen
Lauran ja Charlotan kanssa <3

Kuva by Jen
AP olisi myös ottanut mukaansa oman myyjättärensä, Kaori-sanin. :D


Wonderful Ninni <3


Bongasin itseni lisäksi ainakin kolme muuta Magical Etoileen pukeutunutta lolia, olisi pitänyt ottaa yhteiskuva kaikkien kanssa!


Moon Bunny, yksi lempparimyyjistäni!

Sweet & Tiny-nimisen merkin aivan ihanat korut!
Helloconissa oli myös tarjolla ilmaista pocornia! XD

Pari asukuvaa ulkoa. Oli todella vaikeata ottaa kuvia, sillä tuuli oli niin kova. Onneksi sitä ei huomaa kauhean hyvin kuvista.

Hattara, karkki päässä, essu: Itse tehty
Mekko, hiusrusetti, paita, sukat, kengät, sormukset, laukku, karkkiketju, pupurannekoru: Angelic Pretty
Ruusuke: Milklim
Karkkirintakoru, kaulakoru: Chocomint


Ja lopuksi peilikuva kotoa ennen coniinlähtöä.

Suurin osa kuvista on joko minun tai Charlotan ottamia. :D Otimme kuvia omilla kameroillamme, välillä toistemmekin kameroilla.

In English: I don't even know where to begin! Last May was Hellocon, Helsinki Lolita Convention, which is a local lolita con, that has grown to one of the biggest lolita conventions in Europe! This year the guest of honor was Angelic Pretty, with my ultimate lolita idols Maki and Asuka. I'm so so happy and thankful for everyone who managed to make this con so awesome! The theme was carnival and circus, so I wore my Magical Etoile JSK, which features a carnival. I got inspired by the candy booths in the print and made accessories and props to go with it, so I would look like a candy booth vendor. :3 I'm super proud of the cotton candy I made!
Other awesome things from the con: I met a lot of my lovely friends and new people from around Europe. I felt really honored that people from abroad visited our con! The vendors were also awesome and I enjoyed the flea market too, although I didn't buy anything from there. 
In Part 2 I will tell you about my experience as an Angelic Pretty runway model!

4 kommenttia:

  1. This outfit is so perfect! It looks like you had an amazing time ♥

    VastaaPoista
  2. Ihana asu:3 Ja varsinkin tuo hattara..

    Ps. Hyvää synttäriä! Luin Terribleä ja huomasin että sulla on kai tänään synttärit:3

    VastaaPoista