tiistai 15. syyskuuta 2015

Hellocon: Fashion show rehearsal and detail shots of prop

Ajattelin jakaa vielä muutaman kuvia itse Helloconviikonlopun ulkopuolelta. Perjantaina kokoonnuimme Angelic Prettyn muotinäytöksen harjoituksiin ja tapasimme Makin ja Asukan ensimmäistä kertaa Suomessa!
Kun saavuin Glorialle oli paikalla jo aikamoinen hullunmylly käynnissä. :D Itse auttelin rekkien pystyttämisessä ja koristeiden laittelussa, kunnes oli aika harjoitella muotinäytöstä.

Treenasimme ensin kävelyä omissa vaatteisamme. Saimme tarkat ohjeet siitä mitä pitää ja ei saa tehdä. :D

Kävelyharjoituksen jälkeen sovitimme näytösasujamme ja harjoittelimme kävelyä uudestaan.

Minulla oli Melty Berry Princess, Charlottalla Dolly Cat ja Lauralla Drained Cherry.


Spiro, Oxana ja Alice Venäjältä!

Kampaukseni sopi todella hyvin minulle valittuun asuun. :D

Tuo hattu oli minulle yllättävän iso ja heilui päässäni vaarallisen oloisesti. XD Asuka ratkaisi ongelman hiuspinneillä. Lauantain näytöstä varten valitsin kampauksen, joka antoi päälleni enemmän volyymiä ja hatun asettelu söpön vinosti onnistui helpommin.

Yhteiskuva Iirksen kanssa.

Lopuksi vielä muutama kuva lauantain asun propista, eli hattarapupusta. :D


Hattara on tehty vanusta, jonka värjäsin ja muotoilin pupun muotoiseksi. Muoto syntyi vähän sattumalta, huomasin vain vanua työstäessäni että nämähän näyttävät ihan korvilta. :D Oli hauskaa askarrella kyseistä proppia ja heittäydyin vähän villiksi glitterin ja tähtien kanssa. XDIn English: Some pictures from the fashion show rehearsal the day before the convention and some detail shots of my cotton candy bunny prop! I was so happy to be able to model for AP and that a few of my friends were too! Maki and Asuka gave us really good advice on what to do and not do on stage and helped us with the fitting. 
I made the cotton candy out of wadding, which I dyed and formed into a bunny shape. The shape was actually made by accident, I just realized that it looked like bunny ears and decided to continue on that theme with a cute face. :D I added some glitter and stars to make it even cuter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti