torstai 3. syyskuuta 2015

Hellocon Tea Party 2015

Helloconin päätapahtumaa seuraavana päivänä oli Helloconin teekutsut! Teemana oli "Satumainen teatteri" ja päätin tavoittella hienostuneen teatterikatsojan lookkia asullani.

Ostin teekutsuja varten tuon aivan ihana AP:n hatun, Dramatic Rose headdressin ja hiusrusetit. :D Tuo hiuskoristeen jatkeena olevan hunnun tein itse. :D

Teekutsut pidettiin teatterimuseolla, joka oli minulle aivan uusi paikka. Näyttelisali sopi yllättävän hyvin teekutsupaikaksi!

Erityispisteet ihanista kattukruunuista. :D

Kuva by Charlotta

Kuva by Tiina P.

Mehua shamppanjalaseista. :D
Kuva by Charlotta
Ruokajonossa. :D


Ruokaa oli todella monipuolisesti ja paljon. :D Asuuni kuului kulta-valkoiset teatterikiikarit.

Arvonnan sijaan teekutsuilla oli bingo. Olin viimeisimpien joukossa huutamassa bingon ja sain palkinnoksi Gloria Copetillon rintakorun.

AP:n edustajat olivat toki myös paikalla! Annoimme Makille ja Asukalle muumimukit ja karkkeja lahjaksi. Laura ja Charlotta olivat panostaneet asuihinsa paljon!

Kaori-san ja minä.

Tämä nainen on Honda-san, AP:n omistaja!


Jokainen pääsi yksitellen meet and greetiin Makin ja Asukan kanssa. Pyysin nimmarit AP:n lehteen ja poseerasimme kuvia varten.
Alakerrassa oli hieman parempi valaistus, joten otimme siellä asukuvia! Lauran ja minun välissä poseeraa Jen.

Myös laukku, kiikarit ja paita olivat uusia ostoksia asua varten. Päätin myös pukea päälle conista ostamani AP:n sukat. Kaikki on AP:ta, paitsi hanskat ja huntu.
Hattu sopi todella hyvin AP:n trenssiini, joten otin siitäkin kuvan teekutsujen jälkeen. :D

Teekutsuilla oli aivan tajuttoman kivaa ja ruoka hyvää! Toivottavasti tulevaisuudessakin olisi lisää Helloconeja ja teekutsuja. :3

Asukan ja Makin nimmarit.

Saimme teekutsuilta pienen lahjapussin, jossa oli flyereitä, Makin ja Asukan kirje, sekä AP:n pinssi ja postikortti. En todellakaan odottanut näin kivoja juttuja!

edit: Lähikuva Makin ja Asukan kirjeestä!

Lopuksi vielä linkki AP:n raporttiin Helloconista. :D Niin mahtavaa että meidän suomalaisten lolien kuvia on AP:n sivulla, itsekin vilahdan kuvissa muutaman kerran. *_* Seuraavassa blogimerkinnässä käsittelen Helloconia vielä kerran, luvassa mm. muutama kuva muotinäytösharkoista.

In English: The next day after the main Hellocon event was the tea party! It was the second Hellocon tea party and I think it was pretty well organized! The location was the Theatre Museum and the theme was "Fairytale Theatre". I went as a fancy audience lady with a pair of theatre binoculars. XD The food was great and we got to take photos with Maki and Asuka. The goodie bags were really nice. Everyone got the special AP Helsinki pin, Cherry Marguerite post card, letter from Maki and Asuka and some flyers.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Harmi etten todellakaan ehtinyt ottaa kuvia monien muiden asuista. ;_;

   Poista
 2. OMG so cool *W*!!!
  You looked awesome!!

  VastaaPoista
 3. Everything (and everyone) looks so beautiful!
  Your outfit was so cute, and I love your hairstyle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! :3 I wish I had time to take photos of more people's outfits.

   Poista
 4. Lovely post and lovely outfit as usual.
  I am especially interested in that letter from Maki and Asuka? *o*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! I added a close-up of the letter to my post! It was so sweet *_*

   Poista
 5. Asusi oli kyllä aivan ihana *u* Oli hauskat teekutsut!

  VastaaPoista