keskiviikko 24. elokuuta 2011

Fail day

Lauantaina heräsin aikaisin laittamaan tukkaa ja naamavärkkiä kuntoon. Asu oli pistetty esille valmiiksi päivää ennen. Tuli kiire, niin kuin aina, ja kipitin pikavauhtia keskustaan. Vähän yli sovitun ajan saavuin tapaamispaikalle ja mitäs mitäs, ei ketään. Hetken miettimisen jälkeen tarkastin kännykästä päivämäärän ja joo... oli PÄIVÄN etuajassa viikonlopun miittiin. XD Ai että otti päähän ja nolostutti. Minä kun aina luen miittiselostukset tuhat kertaa läpi ennen kuin lähden kotoa, niin että varmasti olen oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Pettyneenä, pynttäytyneenä ja nowhere to go päätin soittaa äidille saadakseni neuvoja ja hän tarjoutui tulemaan kanssani keskustaan kahvilakäynnille. :D Päädyimme Cafe Caruselliin.

Juustokakkupalani, omnom.


Asu:
Mekko, rusettipanta, sukat, kengät: Baby, the stars shine bright
Laukku: Heart E
Bolero: SeppäläPanostin aamulla todella paljon hiuksiini ja onnistuin rakentamaan jonkinlaisen himemeduusan ensimmäsitä kertaa ever. Harmi että se näkyy aika huonosti kuvissa megarusetin takaa.

Seuraavassa merkinnässä kuvia itse miitistä! XD

11 kommenttia:

 1. eikääää, toi asu tai siis ihan koko kokonaisuus hiuksineen kaikkineen on niiiiin nätti! :3 siis oikeesti ihan superhypernätti ja jos tähän ei heru tarpeeks kehuja ni aion omatoimisesti anonyymispämmätä tänne kehuja koska toi on NIIN nätti XD fsfdgfd

  VastaaPoista
 2. Voi eii, minä taas olin lauantaina ihan paniikissa että mitä jos se miitti olikin tänään eikä huomenna, ja menen huomenna sinne pällistelemään, että missä kaikki ovat! Mutta aivan ihanasti olet laittanut hiukset, ja asu on todella söpö!

  Ja jos nyt vielä jostain pystyy olemaan kateellinen, niin suhteestasi Äitiisi! Minäkin haluan äidin, joka käy kanssani kahvilla! Oma äitini vain ignooraa minut aina.. ;___;

  ..Vaihdettaisiinko elämiä? ¦DD

  VastaaPoista
 3. killerplatypus: No kiitos kiitos. *___* Oot ihan hassu! XD

  Ludmilla: Oli kyllä niin fail olo. XD Kiitos paljon!

  Aww, tuskin äitisi tahallaan tahtoo vaikuttaa ignooraavalta. :< Olen kyllä hyvin kiitollinen siitä että minulla on niin mukava äiti joka keksi minulle, hänen sanojansa lainaten, ns. "hätämiitin". XD

  VastaaPoista
 4. Asusi oli todella kaunis, vaikkei miitti samana päivänä ollutkaaan :)

  VastaaPoista
 5. Awwws, voi Kata! Minullekin on käynyt joskus silleen että olen mennyt kouluun vaikka on ollut loma, töihin vääriin aikoihin jiiänee.

  Meidän äiti luultavasti nauraisi mulle aika makeesti ja tulisi ehkä hakemaan kotiin.

  Oot tosi söpö!

  VastaaPoista
 6. Oho kysyin äidiltä asiaa ja hänkin tulisi kuulma kanssani kaupungille jos kävisi noin. Äidit on ihania. :333

  VastaaPoista
 7. Äitisi saa olla ylpeä noin kauniista ja ihastuttavasta tyttärestä :D

  VastaaPoista
 8. Toi asu on _täydellinen_! Ihanan näyttävä, ja kuitenkin hillitty ja raikas värien puolesta! *-*

  Älä turhaan noloile sitä, että olit väärässä päivässä, sellaisia nyt sattuu. :D

  P.S. Himemeduusa on hyvä sana.

  VastaaPoista
 9. A R I I S A: Kiitos!

  Jousia: Äidit on! :D Kiitos paljon <3

  Anonyymi: Aww, en ole. ;_;

  Caramea: Kiitos paljon! Tukkani näytti aika meduusalta imo. XD

  VastaaPoista
 10. Mä oon aina pelänny että mulle käy noin! Teit sen ainakin tyylillä :D Ihana asu ja nätti tukka tosiaan :3 <3 himemeduusa, rupeen käyttämään tätä sanaa.

  VastaaPoista
 11. Pitsiperhonen: Kiitos kiitos. :3

  VastaaPoista