sunnuntai 7. elokuuta 2011

Momokopiknik

Mari järjesti heinäkuussa piknikin jonka teemana oli Kamikaze girls-kirjan Momoko. Keskustelimme mm. Momokon lolitaan liittyvistä mielipiteistä (tai kai ne lähinnä ovat kirjailija Novala Takemoton mielipiteitä). Enemmän ja vähemmän syvällistä keskustelua lolitasta siis. :D Pukukoodina oli old school loli, Momokoinspiroitunut loli ja Baby, the stars shine bright. Heittäydyin hyvin old schooliksi ja kaivoin esiin joskus vuonna 2007 tekemäni mekon. :D Iltaa ennen miittiä päädyin ompelemaan täysin uudet hihat koska entiset eivät miellyttäneet enää.

Uusi rusetti ekaa kertaa käytössä.

Asu:
Mekko: Itse tehty
Kassi: Metamorphose
Rusettipanta, kengät, sormus: Baby, the stars shine bright

Tykkään tästä mekosta todella paljon jostain syystä. :D Se on niin old school henkeen ja vereen ja tämänkaltaiseen loliin minä ihastuin silloin kun loliin tutustuin. Ja itse tehdyissä mekoissa on aina suurta tunnearvoa. Oli hauskaa käyttää sitä pitkästä aikaa.


Sannin ihanat ja nätit leivokset sekä minun palaneelta näyttävä (ei se oikeasti ollut!) juustokakku.

Taustalla Herttoniemen kartano.

Suurin osa kuvista by Sanni. :D

Oli todella mukava piknik ja Herttoniemen kartanon puisto oli hyvin rauhallinen paikka piknikille (paitsi että ruohonleikkaaja hääti meidät kerran pois ruohikolta...)

6 kommenttia:

 1. JA LEIKKASI KAIKKI IHANAT APILAT! ;___;

  Mekkosi on kyllä oikein sievä, itse tehdyt vaatteet on niin herttaisia! Harmi, kun en itse osaa ommella mekkoja. :3

  VastaaPoista
 2. Herttoniemen kartano! Asun kahden-kolmen kilometrin päässä siitä ja kuljen sen ohi lähes päivittäin, mutten jotenkin ole koskaan tajunnut että siellä puistossa voisi pitää piknikin tms. vaikka se onkin aika kaunis ja sopivan rauhaisa paikka sellaiseen. Tuo piknikmekkosi on kyllä tosi sievä. o3o

  VastaaPoista
 3. Helmi: En minäkään ole ajatellut sitä että sinne voisi mennä piknikille, vaikka se on tuttu paikka minulle. Onneksi Mari johdatti meidät sinne. :D Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 4. Kauniiden apiloiden muistolle...RIP

  VastaaPoista